Terug

Over ons

Samenwerking

Samen bereik je meer dan alleen. Daarom heeft Yulius KJP nauwe banden met verschillende samenwerkingspartners om zo haar cliënten de beste zorg te kunnen blijven bieden.


Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Yulius is lid van het Expertisenetwerk Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Met dit netwerk hebben we onze krachten gebundeld met zes andere kinder- en jeugdpsychiatrische centra, om alle ontwikkelingen in en rond de kinder- en jeugdpsychiatrie bij te kunnen houden. Het (door)ontwikkelen van nieuwe zorgvormen staat hierbij centraal. Zo werken we bijvoorbeeld samen op het gebied van E-health. De andere deelnemende organisaties zijn: Accare, de Bascule, Curium-LUMC, De Jutters, Karakter, Triversum.


Yulius KJP en Horizon

Samen met Horizon heeft Yulius in Rotterdam een klinische groep opgezet voor cliënten tussen de 8 en 14 jaar met zowel autisme als ernstige gedragsproblematiek.


Yulius KJP en Trivium Lindenhof en JJC

We werken samen met Stichting JJC en Trivium Lindenhof aan een verbeterde trajectplanning. We denken samen met deze partijen na over wanneer welke hulpverlening ingezet kan worden gedurende het gehele traject, van gedwongen plaatsen tot aan het terug naar huis gaan. We werken onder andere samen op het gebied van multiproblem gezinnen.


Yulius KJP en Maaszicht

Yulius KJP en Maaszicht gaan samenwerken op het gebied van diagnostiek, psychiatrische behandeling en begeleiding van jongeren met psychiatrische problematiek. Maaszicht biedt onderdak en begeleiding aan dak- en thuisloze jongeren van 17 tot 23 jaar in Rotterdam.


Yulius KJP en Lucertis

Yulius en Lucertis bieden samen FACT-zorg voor jeugd en gezin aan in de regio’s Rijnmond, Drechtsteden en Zuid-Holland Zuid. Hiermee proberen we zorg voor kwetsbare groepen te verbeteren.