Terug

Nieuws

Werken bij het nieuwe Centrum voor Spoedeisende Kinder- en jeugdpsychiatrie van Yulius

Wil jij meebouwen aan ons centrum voor spoedeisende kinder- en jeugdpsychiatrie? Zorgen dat kinderen en jongeren snel en drempelloos geholpen kunnen worden, liefst door (intensieve) zorg thuis te bieden? Met je eigen behandelteam goed kunnen inspelen op de behoeften van het kind, of dat nou snel op- of afschalen is?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven professionals die met ons mee willen bouwen aan het Yulius Centrum voor Spoedeisende Kinder- en jeugdpsychiatrie. Wij hebben vacatures binnen alle onderdelen van ons centrum.

Dit zijn functies zowel voor de open en gesloten acute kliniek, FACT als voor IHT.

Meer over jou

Sta jij stevig in jouw schoenen, ben je op je best in onverwachte en uitdagende situaties, heb je lef en ben je creatief? Ligt jouw hart bij de acute psychiatrie en de uitdaging die deze complexe doelgroep met zich meebrengt? Dan hebben wij de ideale setting voor je waar je kunt werken binnen een fijn multidisciplinair team.

Meer over het Centrum

In het Centrum worden diverse activiteiten die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld op het gebied van spoedeisende psychiatrie voor kinderen en jongeren gebundeld. Zoals gezegd werken wij vanuit 1 behandelteam zodat snel en drempelloos kan worden op- en afgeschaald en wij intensief kunnen samenwerken met belangrijke ketenpartners.
Een belangrijk onderdeel van het Centrum is de intensieve zorg die thuis wordt geboden. Dit doen we door middel van verschillende zorgproducten, waaronder Intensive Home Treatment (IHT), FACT de acute deeltijd en onze polikliniek. Op de locatie Boerhaavelaan in Barendrecht gaan wij eind 2018 al onze acute klinische zorg concentreren. Op deze locatie gaan wij ingrijpend verbouwen en wordt in de komende periode gewerkt aan het realiseren van een High Intensive Care voor jongeren (HIC-J) met ernstige psychiatrische problematiek.

Over Yulius

Van oudsher is Yulius specialist in de behandeling van kinderen en jongeren met acute psychiatrische problemen. Dit gebeurt zowel in klinieken, als dichtbij de cliënt thuis. Door de transformatie van de jeugdhulp en de ontwikkelingen in het zorglandschap gaat Yulius zich meer dan ooit focussen op de hulp aan deze doelgroep. Vanuit jarenlange kennis en ervaring is Yulius het Centrum voor Spoedeisende Kinder- en jeugdpsychiatrie gestart.

Wij nodigen iedereen met interesse van harte uit om zijn/haar CV naar ons op te sturen met een korte motivatiebrief en eventuele interesse voor klinisch of ambulant werken. Mocht je meer willen weten over het centrum en onze functies, dan kun je contact opnemen met de volgende teamleiders: Anita Resoort (0624749652) en Trudy Groenenboom (06-50654597). Wij ontvangen jouw brief graag vóór 01 augustus 2018.